De beste electrische scooter voor electrisch rijden

 

Altijd de juiste groene scooter voor u in ons assortiment

Wilt u het milieu ontzien maar wel mobiel blijven? Geld besparen door geen dure benzine aan te hoeven schaffen, maar wel een scooter kunnen blijven gebruiken? In Limburg kunt u bij MVgreen terecht voor de beste elektrische scooter waarmee u kunt ervaren wat de voordelen zijn van electrisch rijden. Uw bestelling wordt door onze thuisbezorg service gratis bij u afgeleverd! U kunt ons aanbod gerust online bekijken. Voor een overzicht van ons assortiment bent u in onze showroom, aan de Voltstraat 1 in Deurne, altijd welkom.

Electrisch rijden op de beste electrische scooter?

Bij MVgreen vindt u een ruim assortiment aan groene scooters, die niet alleen milieuvriendelijk zijn maar ook kostenbesparend! Omdat u geen benzine betaalt, bent u per 100 kilometer in plaats van €7,00 aan verbruikskosten slechts €0,40 kwijt. Ook de onderhoudskosten zijn daarbij erg laag. Voor een RDW erkend bedrijf bent u bij MVgreen aan het juiste adres. Dit betekent dat u in meerdere gemeentes subsidie kunt aanvragen om electrisch te rijden. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw eigen gemeente. Door het leveren van de beste electrische scooter hebben wij een 100% tevredenheidsscore bereikt!

MVgreen helpt u graag met:

- Een uitgebreid assortiment;

- De werkplaats met voldoende ervaren monteurs;

- Een tevredenheidsscore van 100%;

- Scherpe prijzen;

- De gratis thuisbezorg service.

Komt u gerust eens langs

Online kunt u altijd een kijkje nemen naar het assortiment van MVgreen. Rijden op de beste electrische scooter is iets voor iedereen die groen en goedkoop de weg op wil. Heeft u vragen over het electrisch rijden, bel dan naar 0493 – 316032 of mail naar info@mvgreen.nl. Een overzicht van het assortiment vindt u in onze showroom in Deurne, aan de Voltstraat 1.

Meer gerelateerde onderwerpen over Electrisch Rijden: Electrisch Rijden - Goedkope Electrische Scooter - Elektrisch scooter rijden - Goedkoopste Subsidie Elektrische Scooter - Elektrische Vespascooter Limburg - Electrische Solex Brommer - Elektrische scooter