Prachtige kwaliteit electrische brommers

 

Het milieuvriendelijke alternatief voor de benzinescooter

Bent u op zoek naar een manier om mobiel te zijn maar wilt u het milieu niet extra belasten? Wilt u gebruik maken van een brommer maar heeft u geen geld over voor de prijzige benzine? De electrische brommers van MVgreen zijn dan een uitstekende oplossing. Bij ons kunt u een scherp geprijsde electrische brommer kopen die bovendien door onze thuisbezorg service gratis wordt afgeleverd! Bekijk nu ons aanbod online, zoals de Solex of de Titan. Bezoek anders onze showroom aan de Voltstraat 1 in Deurne.

Voor een uitstekende electrische brommer zoals de Solex

De electrische brommers zoals de Solex, die u bij MVgreen kunt kopen zijn milieuvriendelijk en kostenbesparend. In plaats van €7,00 zijn de verbruikskosten slechts €0,40 per 100 kilometer, omdat u geen dure benzine hoeft te betalen. Ook de onderhoudskosten zijn erg laag. MVgreen is een RDW erkend bedrijf. Dit betekent dat u subsidie kunt krijgen als u een electrische scooter aanschaft. U kunt het best aan uw gemeente vragen of zij een dergelijke regeling hebben. Wij hebben al een 100% tevredenheidsscore met ons garage-bedrijf bereikt!

MVgreen helpt u graag met:

- Een uitgebreid assortiment aan electrische scooters;

- De werkplaats met voldoende ervaren monteurs;

- Scherpe prijzen;

- De gratis thuisbezorg service;

- Een tevredenheidsscore van 100%.

Wacht niet!

Neem direct een kijkje naar het assortiment van MVgreen. De electrische brommer is een echte aanrader voor iedereen die graag op een groene en goedkope manier de weg op wil gaan. Heeft u vragen, bel dan gerust met 0493 – 316032 of stuur een e-mail naar info@mvgreen.nl. Wilt u één van onze electrische brommers kopen? Kom dan langs bij onze showroom in Deurne, aan de Voltstraat 1 om de Solex, Sporty en andere modellen te bekijken.

Meer gerelateerde onderwerpen over Electrische Solex Brommer: Elektrische scooter - Goedkoopste Subsidie Elektrische Scooter - Electrisch Rijden - Goedkope Electrische Scooter - Electrische Solex Brommer - Elektrische Vespascooter Limburg - Elektrisch scooter rijden