Een goedkope electrische scooter kopen

 

Een milieuvriendelijk en scherp geprijsd alternatief voor de benzinescooter

Bent u op zoek naar een leuke, groene manier om mobiel te zijn? Wilt u graag het gemak van een scooter maar wilt u geen geld uitgeven aan de prijzige benzine? Dan is de electrische scooter van MVgreen een uitstekende oplossing. Bij ons kunt u een goedkope electrische scooter kopen die bovendien door onze thuisbezorg service gratis wordt afgeleverd! Bekijk nu ons aanbod online of bezoek onze showroom aan de Voltstraat 1 in Deurne.

Koop een goedkope electrische scooter bij MVgreen

De goedkope electrische scooter die u bij MVgreen kunt kopen is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend. Omdat u geen dure benzine hoeft te betalen, zijn de verbruikskosten slechts €0,40 per 100 kilometer, in plaats van €7,00. Ook de onderhoudskosten zijn minimaal. MVgreen i s een RDW erkend bedrijf, wat betekent dat u subsidie kunt krijgen als u een electrische scooter aanschaft. Vraag zelf aan uw gemeente of zij een dergelijke regeling hebben. Met ons garage-bedrijf hebben wij al een 100% tevredenheidsscore bereikt!

MVgreen helpt u graag met:

- Een uitgebreid assortiment aan electrische scooters;

- Scherpe prijzen;

- De gratis thuisbezorg service;

- Een tevredenheidsscore van 100%;

- De werkplaats met voldoende ervaren monteurs.

Aarzel niet!

Neem nu een kijkje naar het aanbod van MVgreen. De goedkope electrische scooter is een echte aanrader voor iedereen die graag goedkoop en groen de weg op gaat. Heeft u vragen, bel dan gerust met 0493 – 316032 of stuur een e-mail naar info@mvgreen.nl. Wilt u een electrische scooter kopen? Kom dan langs bij onze showroom in Deurne, aan de Voltstraat 1.

Meer gerelateerde onderwerpen over Goedkope Electrische Scooter: Elektrische scooter - Elektrische Vespascooter Limburg - Elektrisch scooter rijden - Goedkope Electrische Scooter - Goedkoopste Subsidie Elektrische Scooter - Electrisch Rijden - Electrische Solex Brommer