Over MVgreen Elektrische scooters

MVgreen, onderdeel van Maveco Trading B.V., is een custom writing uk bedrijf dat zich, door haar persoonlijke banden met Azië, heeft gespecialiseerd in de import van artikelen uit Azië, waaronder de elektrische scooters. De oprichters van Maveco Trading B.V. hebben al ruim 60 jaar ervaring in de motorrijtuigenbranche en hebben een familiebedrijf dat van vader op zoon is gegaan de laatste 3 generaties.

Gezien de toenemende bewustheidsvorming t.a.v. ons milieu kwamen wij in contact met de elektrische scooter. Het gebruiksgemak en de milieuvriendelijkheid met name geen uitstoot van gassen en dampen, maar ook het nagenoeg geen produceren van hinderlijk geluid heeft ons helemaal enthousiast gemaakt voor dit product. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de toekomst zal gaan worden zijn wij overgegaan tot het naar Nederland brengen van dit product.

Uiteraard hebben wij onze contacten gelegd met die personen die de customwritings meeste ervaring hebben met de productie en export vanuit Azië naar Europa. Dit heeft geresulteerd in een zeer professionele samenwerking met de fabrikant en de exporteur. Goede garanties worden er geboden waaruit blijkt dat men vertrouwen heeft in hun produkt.
Al deze producten zijn dan ook allemaal goedgekeurd door RDW en hebben het alom bekende EEC goedkeuringsrapport, waardoor ze zonder problemen op de Europese wegen mogen rijden. De scooters worden volledig door onze vakkundige monteurs in onze eigen werkplaats geassembleerd en zorgvuldig nagekeken op eventuele fouten.

Uit deze samenwerking is het exclusieve merk MV Green ontstaan. De naam staat voor beginletters van beide eigenaren van de Handelsonderneming Maveco Trading B.V. en Green staat natuurlijk voor het behoud van onze aarde!

U kunt onze E-scooters zien in onze showroom waar we u graag verwelkomen en onder het genot van een Brabantse kop koffie u graag alles willen laten zien en uitleggen. Wij hebben een werkplaats met voldoende ervaren monteurs, die u ten alle tijden van dienst kunnen zijn.

Doordat wij een bedrijf zijn met een enorme expertise zijn wij ook gemachtigd om zelf de kentekenregistratie te doen, wat weer resulteert in korte leveringstijden. Verder hebben wij met ons autobedrijf een 100% tevredenheidsscore dit zegt toch wel wat van onze relatie met onze klanten. De klanten van MV Green zullen dit dus ook uiteraard gaan ondervinden.

Met het oog op de nieuwe bezuinigingsmaatregelingen van ons kabinet dat de reiskosten voor het woon-werkverkeer extra zullen worden belast is de elektrische scooter het antwoord. Geen hoge benzinekosten dus uiteindelijk zult u dit in de portemonnee gaan merken. De TiTan is het antwoord voor de wat grotere afstanden.